DS holdet kørte flest penge ind

Her går starten til cykelsponsorløbet 2013

Onsdag aften afviklede Varde IF og Varde IF Elite sit traditionelle sponsorcykelløb i forbindelse med Kulturugen. Løbet blev afviklet i lækkert sensommervejr og havde deltagelse af 29 ryttere. Feltet bestod af erhvervsfolk, motionister, politikere, sportsfolk samt andet godt folk.

Da den sidste omgang i midtbyen var kørt var der kørt mellem 65. – 70.000 kr. ind og når omkostningerne er trukket fra bliver der et særdels pænt beløb i overskud, som primært vil blive anvendt i forbindelse med etablering af den nye Kunstgræsbane ved Varde Fritidscenter.

Desværre blev løbet ramt af et grimt uheld, som kunne have fået alvorlige følger. Midtvejs i løbet på vej op til målstregen på Torvet mistede Rune Hymøller kontrollen over sin cykel og bragede ind i Sydbanks facade ud mod Vestergade. Heldigvis var der kompetent lægehjælp til stede blandt tilskuerne, som tog sig af Rune inden han i ambulance blev transporteret til Sygehuset i Esbjerg. Her kunne man ved scanninger heldigvis konstatere, at der hverken var tale brud eller indre blødninger. Rune blev dog på Sygehuset natten over til observation, men kunne udskrives dagen efter.

 Danmarksserieholdet var det VIF hold, der kørte flest penge ind, nemlig 9.225 kr., og holdet var repræsenteret af Jørn Bach, Martin Thomsen, Morten Gregersen og Jeppe Carstensen. VIF U-14 drengeholdet kørte næstflest penge ind, nemlig 7.540 kr., og her var Vitus Møller eneste rytter. Han var samtidig den individuelle rytter, der kørte flest penge ind. Vitus nåede ialt op på 29 omgange.

Flest omgange blev kørt af Per Mørkeberg, som nåede 33 runder skarpt forfulgt af Stefan Christiansen, som nåede 32 runder. På kvindesiden var det Ann Jørgensen med 30 omgange, der kørte længst, mens Jane Jeppesen fra 1. division-holdet fulgte lige efter med 29 omgange.

Blandt alle rytterne blev der trukket lod om en cykel til en værdi af ca. 4.000 kr, og her blev Rikke Hansen, Sydbank den heldige vinder. Rikke Hansen og Lars Andersen, Sydbank gennemførte løbet på en tandem cykel.

Varde IF og Varde IF Elite vil sluttelig takke ryttere, hjælpere, løbssponsorer, Torve & Lausestuen, TV og Lydspecialisten samt Varde Kommune for et godt samarbejde i forbindelse med årets cykelsponsorløb.

 

7. September 2013 af Ejgil Gammelgaard