Cheftræner Jørn Bach om efterårssæsonen

Jørn Bach om efterårssæsonen til Bold.dk

Bold.dk er i gang med at tage temperaturen i 2. divisionerne oven på efterårets afslutning. Læs her hvad cheftræner Jørn Bach i den forbindelse udtaler omkring sæsonen og det at overvintre på 15. pladsen:

“Vi arbejder med et ekstremt ungt hold, ja. Men procentvis er vi jo så til gengæld det hold i rækken, der bliver ældst  løbet af vinteren. Det er et matematisk optimistisk syn på sagen, men vi startede sæsonen efter kun to ugers opstart, så det betyder helt sikkert noget, at vi har haft efteråret til at lære hinanden bedre at kende, og at vi nu har en vinterpause til at arbejde endnu mere med de unge drenge. Fodboldmæssigt ser jeg store muligheder i truppen, og vi er heldigvis ikke længere væk, end alt kan ske i foråret”.

Hvad har efterårets resultater gjort ved målsætningen for sæsonen?
“Vi havde som målsætning inden sæsonen, at vi ville i den bedste halvdel. Det har vist sig at være en lige lovlig frisk udmeldning, må vi erkende, for nu er vores absolut eneste mål naturligvis at redde livet i 2. division vest. Og jeg er fortrøstningsfuld. Vi er ikke uvante med at være en presset situation. For to år siden blev vi reddet til allersidst af Djurslands mål oppe i Tjørring”.

 Hvad har været det mest negative i efteråret?
“Held og uheld udligner sig over en hel sæson, siger man. Men jeg vil sige, det mest negative i efteråret har været fordelingen af held og uheld.  For eksempel kampen mod Marienlyst, som vi fører 3-0. Vi får en mand smidt ud, vores keeper springer et ledbånd i knæet, vi rammer overliggeren ved 3-2, men taber alligevel 3-4. Vi har ikke været forfulgt af held i hvert fald”.

Hvad har været det mest positive i efteråret?
“At vi arbejder med en gruppe drenge, der altid møder 100 procent opsatte frem til træning. De er meget, men de vil så gerne, og resultaterne har ikke slået skår i glæden over at komme til træning. Det positivt, og hvis vi kan holde fast i det, så har holdet også en lys fremtid”.

Hvad skal der ske med truppen hen over vinteren?
” Vi mister et par rutinerede folk i Rasmus Jessen og Morten Smidt, så på den måde bliver vi faktisk en del yngre. Men vi må på jagt i lokalområdet efter unge spillere, der gerne vil være en del af en trup med en god kemi. Men jeg kan ikke sætte navne på lige på nuværende tidspunkt, siger Bach, der ikke bevidst fravælger mere rutinerede spillere udefra:
– Nej, for søren. Det mest optimale vil naturligvis være, at vi fik tilført en rutineret mand til hver kæde. Men det er nok ikke realistisk. Der er satme langt til Varde, når man er gammel, må vi desværre erkende”.

Jørn Bach håber, at Rasmus Jessen vil tage mod et tilbud om at fortsætte som andenholds-træner i klubben. Topscorer Morten Smidt søger østpå i jagten på en større klub.

 

17.11.2012 af Ejgil Gammelgaard