Cheftræner Jørn Bach forsætter i 2012

Jørn Bach og Varde IF er blevet enige om at fortsætte samarbejdet, og foreløbig er kontrakten forlænget med et enkelt år frem til udgangen af 2012.

Jørn Bach

Sportschef Casper Hartmann udtrykker da også stor tilfredshed med, at det lykkedes at forlænge aftalen. ”Jørn Bach har udført et fantastisk stykke arbejde i de foreløbig 2 år han har stået i spidsen for 2. divisionsholdet. I den første halvsæson lykkedes det at redde holdet fra nedrykning på trods af en næsten håbløs bundplacering ved forårets start. Sæsonen 2010/11, hvor holdet først klarede frisag i sidste spillerunde, vil først og fremmest blive husket for pokaltriumfen mod Brøndby, hvor Varde for alvor kom på mediernes forsider. Efterårssæsonen 2011 har været den foreløbig bedste efter oprykningen til 2. division. Det unge mandskab, hvor gennemsnitsalderen i mange af kampene har ligget under 21½ overvintrer på en flot 6. plads med kun et enkelt point op til Thisted, som indtager 3. pladsen”.

 ”Træningsmiljøet er forbedret markant gennem de sidste par år og divisionstruppen er nu oppe på 4 træningspas per uge. Varde IF er derfor i dag et attraktivt alternativ for unge spillere, der vil afprøve deres talent på næsthøjeste niveau i det sydvestjyske område”, slutter Casper Hartmann.

Ligeledes er det lykkedes at forlænge aftalen med assistenttræner Morten Køhlert med et ½ år, og med målmandstræner Brian Heller for et helt år. Hele trænerstaben er således intakt i foråret og klar til at fuldføre det flotte forarbejde, der er lagt i efterårssæsonen.

Cheftræner Jørn Bach er da også pæn optimistisk, hvad angår forårssæsonen: ”En realistisk målsætning er efter min mening en slutplacering i top 4. Talentet og indstillingen er der, og efterårssæsonen har vist, at vindermentaliteten også er til stede. De unge knægte har fået hår på brystet, og er nu parate til at tage arbejdshandskerne på gennem alle 90 minutter”.