AGF’er: Bør være Varde overlegen

Foto: www.agf.dk

Ifølge Anders Kure bør AGF kunne overmatche sin pokal-modstander fra 2. division over en hel kamp.

 

– Det bliver jo nok en typisk pokalkamp, hvor de kommer med alt, hvad de har: En stor portion fight og en enorm gejst. Det bliver så op til os at få sat os igennem og få vores spil til at køre, siger Anders Kure, der også var at finde i AGF’s midterforsvar, sidst AGF mødte Varde i pokalturneringen.

Tilbage i 2010 vandt AGF pokal-opgøret på en scoring af Sanel Kapidzic, der netop har forladt klubben. Varde indtager pt. en 11.-plads i 2.division Vest efter seks spillerunder. Trods niveauforskellen mellem Superligaen og 2. division, så mener Anders Kure ikke, at AGF kan slække særlig meget på koncentrationen, før niveauet bliver udlignet over en enkelt kamp.

– Vi skal gå til opgaven, som var det en ganske almindelig kamp i Superligaen, siger forsvarsspilleren, der erkender, at AGF ikke plejer at være så store favoritter i deres Superligakampe, som det vil være tilfældet i onsdagskampen mod Varde. En kamp, der spilles på Blue Water Arena i Esbjerg. 

– Selvfølgelig er det anderledes at spille mod Varde, fordi de kommer til at stå anderledes på banen, end vi ellers er vant til, siger Anders Kure, der ikke nødvendigvis regner med, at man blot kører Varde over.

I sidste års pokalturnering løb AGF ind i noget af en pokalgyser mod et andet hold fra 2.division. Her var det Hvidovre, der med nød og næppe blev besejret i en hæsblæsende straffesparkskonkurrence, efter at 120 minutters spil var endt med 2-2.

– Igennem de sidste par år har vi haft meget tætte pokalkampe, så hvis der stadig står 0-0 efter en halv time eller ved pausen mod Varde, så skal vi bare fortsætte, for vi bør være den overlegne over 90 minutter. Jeg håber dog, at vi vinder en komfortabel sejr, lyder det fra Anders Kure efter en uge med landskampspause.

AGF kommer til pokalkampen med to storsejre i bagagen. Varde har ikke vundet de seneste to.

Kampen spilles onsdag aften klokken 19.00 på Blue Water Arena.