Ærgerligt nederlag i Sæby

1 uges selvisolation var ikke den bedste optakt til lørdagens kamp i Sæby, hvilket indsatsen da også bar præg af. Hjemmeholdet vandt 1-0, som også var stillingen ved pausen.

Sejrsmålet faldt efter en god halvtimes spil ved Martin Mølholt, som scorede på holdets første chance.

Cheftræner Søren Pallesen ærgrede sig da også over nederlaget: “Vi kæmper lidt med tingene i øjeblikket og må erkende, at en uge uden træning og eller kamp ikke var den bedste forberedelse. Selvfølgelig var der mange ting, vi kunne have gjort bedre i de enkelte situationer, men jeg ser også en trup, der er slidt efter et flot og hårdt forår”.

“Derfor er jeg heller ikke hverken skuffet eller sur over præstationen. Vi har en trup, der har gjort det fremragende i foråret, og det kan to middelmådige kampe ikke ændre på. Nu gælder det om at se fremad og slutte sæsonen af bedst muligt, og det starter på onsdag i Pokalen”, slutter cheftræneren.

Holdets næste kamp i slutspillet er på lørdag, hvor holdet hjemme møder Tjørring IF. Kampen afvikles på kunstgræsbanen med kampstart kl. 13:00. Til kampen må Varde undvære Mikkel Blåholm, der røg i karantæne efter advarslen i Sæby.

Allerede på onsdag skal holdet dog afvikle den udsatte Sydbank pokalkamp mod BK Vestkysten. Der er kampstart kl. 19:00 på Oksbøl Stadion.    

Matchfacts IF Skjold Sæby – Varde IF:

1-0 Martin Mølholt (31.)

Dommer: Andreas Rosander Andersen

Varde: Lasse T. Kristiansen – Jonas Alsted (67. Peter “AG” Andersen), Kristoffer Sørensen, Mikkel Blåholm, Søren Jelstrup – Lasse Holm, Jesper “mc” Christiansen (67. Mads Bonnén), Nicolaj Forst,  Niclas Holm – Kasper Køhlert (56. Viktor Skovby) og Nikolaj Andreasen. 

Ikke benyttet: Rasmus Bornhøft og Simon Jelstrup

Advarsler Varde: Niclas Holm (75.), Viktor Skovby (79.), Mikkel Blåholm (90.+7)

Advarsler Skjold Sæby: Simon Vestergaard (24.), Mikkel Dorff Kristensen (38.), Simon Kløjgaard Casper (96.+6).

 

Den 6. Juni 2021 af Ejgil Gammelgaard