3 sejre på stribe efter 1-0 over B1913

Efter en spændende og intens kamp, hvor holdene havde hver deres halvleg som følge af en kraftig vind på langs af banen kunne Varde trække sig tilbage med en fuld fortjent 1-0 sejr på et mål scoret af Rasmus “mc” Christiansen efter en times spil.

I forhold til sidste weekends kamp mod B1909 var startformationen ændret til en 3:4:3 udgave, hvilket gav plads til Søren Jelstrup i angrebet, hvor Viktor Hallum ligeledes erstattede Niclas Holm. Endelig startede Rasmus “mc” inde på højre kant i stedet for Nicolai Forst.

Efter en lille overvægt spillemæssigt til B1913 de første 5 minutter overtog hjemmeholdet styringen af kampen halvlegen ud, og burde have ført med mindst et par mål ved pausen. Der blev lagt et højt pres og pasningsspillet flød glimrende i et højt tempo.

Mathias Backs var tæt på med en afslutning efter 12 minutters spil efter en række flotte kombinationer, men keeperen halvklarede forsøget og fik bolden ekspederet væk fra farezonen. 3 minutter senere ramte Søren Jelstrup stolpen og kort efter havde samme Jelstrup en afslutning, der strøg lige over trekantssammenføjningen.

Efter en god halv times spil var heldet igen med fynboerne, da Nicolaj Andreasen headede en hjørnesparksbold fra Mikkel Rohde mod mål, men uheldigvis ramte bolden en fynsk forsvarsspiller på stregen, som slet ikke nåede at reagere.

Kort før pausen var Mikkel Rohde tæt på med et frisparksforsøg fra godt og vel 25 meters afstand, men bolden strøg lige forbi stolpen.

Flot 1. halvleg af hjemmeholdet, som gang på gang høstede bifald fra tribunen.

Fynboerne, som var begunstiget af medvinden i 2. halvleg, lagde igen stærkt ud og Sune Nissen måtte allerede efter 3 minutters spil hive den første redning op af posen. Et par minutter senere var der igen fare på færde i Vardes ende, hvor Sune Nissen blev fanget langt ude i feltet med et lop, men heldigvis røg afslutningen forbi stolpen.

Kort efter kom reaktionen fra trænerbænken, hvor formationen blev ændret til 4:4:2, hvilket indebar at Søren Jelstrup blev erstattet af Nicolai Forst, som kom ind på højre back positionen. Samtidig var der debut til Mikkel Blåholm, som erstattede Viktor Hallum helt fremme.

Belønningen lod ikke vente på sig ret længe, da Rasmus “mc” efter en god times spil bragte hjemmeholdet på1-0. Et mønsterangreb, hvor Mikkel Rohde fandt en fri Mathias Backs på venstre kant og på hans indlæg sendte Rasmus “mc” bolden i mål via underkanten af overliggeren.

5 minutter senere havde Rasmus “mc” en kæmpe chance for at øge føringen, men hovedstødet på et indlæg fra Nicolai Forst røg millimeter forbi stolpen.

Herefter overtog fynboerne styringen af kampen, og Varde spillerne blev presset tilbage på banen og måtte kæmpe hårdt for at holde føringen. De to største chancer tilfaldt fynboernes hurtige Valdemar Scousboe med ca. et kvarter tilbage af kampen, men i begge tilfælde vandt Sune Nissen den direkte duel med flotte redninger.

Trykket det sidste kvarter fra fynboerne affødte ikke de oplagte scoringsmuligheder, og Varde spillerne kunne glæde sig over den tredje sejr på stribe, da dommeren fløjtede opgøret af.

Cheftræner Søren Pallesen havde følgende kommetarer efter kampen: ” Vi spiller en flot første halvleg, men får ikke scoret ikke på vores chancer. Først et kvarter inde i anden halvleg får vi mål ved Rasmus “mc” Christiansen, og heldigvis holder føringen kampen ud”, lød det fra en lettet Søren Pallesen, som fortsatte: ” Vi spiller ikke en god anden halvleg. Heldigvis har vores målmand et par fine redninger, men spillerne gav det de kunne, og de grimme sejre er også gode. Nu nyder vi bare, at der står ni point på kontoen for de første tre kampe”.

Med de 9 points ligger holdet nu alene i spidsen, da de øvrige tophold alle satte points til i weekendens kampe. Næste lørdag skal holdet en tur til Svendborg, hvor fusionsklubben SfB-Oure FA er modstanderen.

Matchfacts Varde – B1913:

Resultat 1-0 (0-0)

1-0 Rasmus “mc” Christiansen (61.)

Dommer: Christian Clausen

Tilkuere: 135

Varde: Sune Nissen – Nicolaj Andreasen, Kristoffer Sørensen, Joachim Puggaard – Rasmus 2mc” Christiansen, Mikkel Knudsen, Mikkel Rohde, Lasse Holm (82. Bogi Høgnason Eriksen) – Mathias Backs, Søren Jelstrup (56. Nicolai Forst), Viktor Hallum (56. Mikkel Blåholm).

Ikke benyttet: Lasse T. Kristiansen og Markus Selmer Steffensen

Advarsler B1913: Nicolai Thomassen (79.)

Dagens spiller: Nicolaj Andreasen

 

Den 19. August 2018 af Ejgil Gammelgaard